UrHandleren arbejder med det ypperligste indenfor den horologiske verden, og derfor er det enormt vigtigt for os, at produkt og service går hånd i hånd. Vi leverer personligt, så vi kan sikre, at den service og oplevelse som vi giver vores kunder, stemmer overens med de luksusure, som vi sælger.

Den personlige levering

UrHandleren leverer personligt i hele brofaste Danmark. For os handler den personlige levering ikke blot om at imødekomme produktet, men først og fremmest om at imødekomme kunden. Leveringen kan derfor foregå både i privaten, lufthavnen eller på arbejdspladsen, men vigtigst af alt, så foregår den lige der, hvor kunden ønsker det.

Når dit ur leveres, koordinerer vi sammen detaljerne i forbindelse med leverancen. Når vi møder op i eksempelvis privaten og sidder overfor hinanden ved spisebordet, kan vi få os en kop kaffe, imens vi i ro og mag gennemgår uret, certifikaterne og justerer lænken, så du kan få uret på armen med det samme. Det er også her vi kan tale om urets historie eller besvare de spørgsmål, som du eventuelt har til dit nye ur. Derudover er det først når vi sidder overfor hinanden, at de resterende 85 procent af betalingen skal straksoverføres. Det kan du læse nærmere om her.

UrHandlerens personlige levering af submariner

En gave for livet

Vi leverer gaver og overraskelser efter tæt planlægning med giver. Det kan for eksempel være i forbindelse med en morgengave til et bryllup, hvor bruden vil overraske gommen morgenen inden brylluppet, hvilket giver den unikke mulighed at bære uret på sin mærkedag. Det kan også være en morgengave dagen derpå, hvor vi i samarbejde med gommen har aftalt at overraske bruden, imens de to sidder og spiser deres første morgenmad som mand og kone.

UrHandlerens personlige levering af hulk og submariner

Vi leverer overalt

Vi er ganske fleksible når det kommer til mødested. Vi leverer i sommerhuset såvel som på hotellet eller måske som på billedet her, i lufthavnen.

UrHandlerens personlige levering af submariner og hulk

Alternativt kan det også være, at du ønsker at overraske din kone på hendes 30 års fødselsdag, hvor vi efter aftale banker på døren med det drømmeur, fødselaren altid har ønsket sig. I forbindelse med disse gaveoverraskelser er vi selvfølgelig altid i meget tæt dialog med giver, omkring hvordan vedkommende gerne vil have at overraskelsen skal foregå, så det bliver lige præcis, som man ønsker. Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med vores personlige levering, er vi altid klar til at hjælpe dig på telefonnummer 70 23 51 50. Vi glæder os til at høre fra dig.