Breitling Navitimer

Breitling Navitimer, der er en videreudvikling af det populære 1942 Breitling Chronomat, er det ultimative pilotur og en af Breitlings absolut mest ikoniske serier af ure. Et Breitling Navitimer er et kronograf-ur med en indbygget flycomputer, og selvom det første ur kom på markedet i 1952 og dermed rundede 60 år i 2012, sværger mange af nutidens piloter verden over stadig til Breitling Navitimer. Mange luftfartsselskaber har sågar Breitling Navitimer som standardudstyr til brug for piloterne, og det vidner virkelig om, at ur-serien byder på nogle af de suverænt bedste piloture, der findes på markedet.

 

Her er tre ting, du måske ikke vidste om Breitling Navitimer:

  • Skuespiller John Travolta er ambassadør for Breitling og har selvfølgelig et Breitling Navitimer i sin samling, som han bruger som pilot på sine egne privatfly; et Boeing 707 og et Bombardier Challenger 601.
  • Navnet Navitimer er en sammentrækning af ordene ”navigation” og ”timer”, og de tidligste Navitimer-ure er så eftertragtede blandt ur-entusiaster i dag, at de ofte ses solgt for mellem 2000 og 10.000 euro, når de endelig dukker op på markedet.
  • Breitling fejrede Navitimer-seriens 60 års jubilæum i 2012 ved at producere et særligt limited edition ur med blå urskive. Det findes i blot 500 eksemplarer med enten blå alligator-rem eller rem i rustfrit stål.

Sikker handel og ingen ventetid

Breitling Navitimer er en sand klassiker inden for luksusure, og det er de færreste sande ur-entusiaster, der ikke har hørt om Breitlings ikoniske pilotur. Søger du også en af modellerne fra serien af Breitling Navitimer-ure, kan det være, at vi ligger inde med netop den model, du leder efter, eller at vi kan hjælpe dig med at skaffe uret hjem.

Hos UrHandleren handler vi eksklusivt med autoriserede forhandlere inden for EU og overbyder gerne markedet for at kunne skaffe dit ønskede Breitling Navitimer hjem langt hurtigere, end hvad der kan lade sig gøre for de almindelige strøgbutikker. Det betyder, at du slipper for ventetid og opnår tryghed gennem hele processen, hvor vi står for alt det praktiske og sikrer, at papirarbejdet er i orden. Der medfølger selvfølgelig certifikat til dit ur, så du altid kan påvise urets ægthed og oprindelse.

Køb Breitling Navitimer gennem UrHandleren

Hos UrHandleren får du adgang til både brugte og fabriksnye luksusure, og vi udbyder altid mere end 1000 forskellige ure fra de førende producenter. Her på siden ser du vores aktuelle udvalg af Breitling Navitimer, hvor du kan finde dit foretrukne ur og bestille det med det samme. Alternativt kan du kan se hele vores udvalg af Breitling ure her.

Breitling Navitimer, der er en videreudvikling af det populære 1942 Breitling Chronomat, er det ultimative pilotur og en af Breitlings absolut mes... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg