IWC Aquatimer

IWC Aquatimer er oprindeligt en serie af automatiske dykkerure fra slutningen af 1960’erne samt 1970’erne. I 2014 blev serien relanceret med en række helt nye modeller, der står distancen i forhold til nutidens standarder og krav. For vintage-samlere er de ældre IWC Aquatimer-ure dog absolut de mest interessante.

I IWC Aquatimer-serien findes et bredt udvalg af dykker- og sportsure i både titanium og ceratanium, der består af en kombination mellem keramik og titanium. Urene har forskellig grad af vandtæthed og egner sig således til forskellige typer af dykkerdiscipliner og dykkerdistancer.

 

Mange spændende IWC Aquatimer-designs

Du kan selvfølgelig også bære uret som et ganske almindeligt – men alligevel helt ualmindeligt – armbåndsur, der med høj præcision viser dig, hvad klokken er. Et IWC Aquatimer er et anderledes ur, der uden tvivl lader sig bemærke. Samtidig er det så elegant, at det nemt kan bæres til hver en lejlighed.

Du får her tre hurtige facts om IWC Aquatimer:

  • Det første IWC Aquatimer kom på markedet i 1967 som en respons til datidens stigende interesse for scuba-dykning, og uret var vandtæt ned til 200 meter.
  • Aquatimer-navnet blev, på modeller lanceret i perioden 1982-1998, erstattet med navnet Ocean, startende med det populære Ocean 2000-ur designet i samarbejde med Ferdinand A. Porche.
  • I forbindelse med Aquatimer-seriens 50-års jubilæum lancerede IWC i 2017 et limited edition-dykkerur i blot 50 eksemplarer under navnet Perpetual Calendar Digital Date-Month Edition “50 Years Aquatimer”.

IWC Aquatimer-ure uden venteliste

Går du ind i en af de typiske strøgbutikker, vil der ofte være mange måneders ventetid på de mest populære luksusure. Ja, sommetider må du endda vente i flere år på at få dit drømmeur mellem hænderne for første gang. Hos UrHandleren er der ingen eller meget kort ventetid. Vi kender branchen, og overbyder gerne markedet for at få de mest eftertragtede modeller lidt hurtigere, så du undgår ventetid.

Køb dit IWC-ur hos UrHandleren

Er du på jagt efter et særligt IWC Aquatimer, er vi klar til at hjælpe dig med jagten. Vi prioriterer den tætte kontakt og den personlige service, så du kan føle dig tryg gennem hele forløbet fra din forespørgsel til, at vi overleverer uret personligt til dig og tilpasser det til dit håndled. Vi handler udelukkende med autoriserede forhandlere inden for EU, så alt papirarbejde og diverse certifikater er, som de skal være. Hvilket IWC Aquatimer drømmer du om? Lad os hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed. Kontakt os i dag, og lad os høre om dine ønsker.

IWC Aquatimer er oprindeligt en serie af automatiske dykkerure fra slutningen af 1960’erne samt 1970’erne. I 2014 blev serien relanceret med en... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg