Rolex Submariner

Submariner er blandt de mest ikoniske ure fra Rolex. Serien af ure genkendes let på det unikke design – og mange andre brands har senere ladet sig inspirere netop af designet på Rolex Submariner. Det første Rolex Submariner-ur blev sat i produktion i 1953 og præsenteret for offentligheden i 1954, og siden har det ene Submariner efter det andet set dagens lys.

  • Rolex Submariner satte standarden for alle dykkerure som det første armbåndsur, der kunne gå ned til 100 meters dybde.
  • Submariner-uret er kendt for den roterende krans, der er nøglen til urets funktion – den giver dykkeren mulighed for at overvåge både dykkertid og dekompressionsstop minutiøst.
  • Urene fra Submariner-serien fremstilles af korrosionsresistente materialer, der sikrer et slidstærkt ur, der kan bruges i både salt-, fersk og klorvand.

COSC-certificeret kvalitet fra Rolex

Rolex Submariner satte standarden for alle dykkerure som det første armbåndsur, der kunne gå ned til 100 meters dybde.
Submariner-uret er kendt for den roterende krans, der er nøglen til urets funktion – den giver dykkeren mulighed for at overvåge både dykkertid og dekompressionsstop minutiøst.
Rolex Submariner er en serie af ure, der bliver ved at sætte nye standarder for urmageri – både når det gælder dykkerure og eksklusive luksusure. Uanset om du foretrækker livet til lands eller til vands, er et Rolex Submariner derfor det ultimative ur at have i din samling.

Submariner produceres, som alle andre ure fra Rolex, i Schweiz, der er centrum for store dele af ur-produktionen i Europa. Det er kun fem procent af alle ure produceret i Schweiz, der tildeles den eftertragtede COSC-certificering, der gives til ure af særligt høj kvalitet, når det kommer til både materialevalg og urets præcision, men urene fra Rolex Submariner kan bryste sig af alle at have opnået den ganske særlige certificering. Et Rolex Submariner er uden tvivl et ur i verdensklasse, og det er derfor ikke uden grund, at serien af Rolex Submariner-ure har opnået så stor en popularitet.

Submariner er blandt de mest ikoniske ure fra Rolex. Serien af ure genkendes let på det unikke design – og mange andre brands har senere ladet s... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg