Breitling

Et eksklusivt og funktionelt schweizisk urmærke

Breitling er et schweizisk urmærke, der blev grundlagt i 1884 af Léon Breitling. Det eksklusive brand er i dag lokaliseret i Grenchen i Schweiz.

Breitling er et verdenskendt brand, der sætter en ære i at producere funktionelle og æstetisk smukke ure.
De er især kendt for deres piloture såsom Navitimer og har i mange år leveret instrumenter til luftfartindustrien. Breitling viser også tydeligt deres tætte forhold til luftfartindustrien i urene, hvilket ses i logoet, der består af to vinger.

Udover piloture producerer Breitling også dykkerure. Herblandt Superocean, som er en af Breitlings meget populære kollektioner.

Af alle ure produceret i Schweiz er blot fem procent COSC-certificeret. Heriblandt befinder urene fra Breitling sig. Siden 1999 har intet ur fra Breitling forladt fabrikken, før det har gennemgået adskillige test og bærer titlen COSC-certificeret. Hvis du vælger et Breitling-ur, kan du derfor være stensikker på, at uret tikker til perfektion.

Et eksklusivt og funktionelt schweizisk urmærke Breitling er et schweizisk urmærke, der blev grundlagt i 1884 af Léon Breitling. Det eksk... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg