Breitling Ure

Når det handler om luksusure, er det noget nær umuligt at komme udenom Breitling. Schweiziske Breitling er et verdenskendt brand inden for urmageri, og er særligt kendt for deres piloture. Udover piloture producerer Breitling også dykkerure – så vælger du et Breitling-ur, får du et både funktionelt og æstetisk smukt ur, der understøtter en moderne og aktiv livsstil.

Breitling blev grundlagt i 1884 af Léon Breitling, der på det tidspunkt blot var 24 år gammel. Virksomheden har i dag hovedkvarter i Grenchen i Schweiz, der ligger naturskønt ved foden af Jura-bjergene. Breitling udmærker sig ved at have specialiseret sig i kronometer-ure, der er de absolut mest præcise ure i verden. Du kan derfor trygt vælge et ur fra Breitling, hvis du vil være sikker på at få et ur, der tikker til perfektion.

COSC-certificerede piloture og dykkerure fra Breitling

Breitling lægger ikke skjul på, at brandet har et tæt forhold til særligt livet i luften. Et af brandets mest populære ure er piloturet med navnet Navitimer, og Breitling har i mange år også leveret instrumenter til brug i luftfartsindustrien. Kærligheden til luftfart afspejler sig ligeledes i brandets valg af logo, der består af to vinger. Senere kastede Breitling sig over produktion af dykkerure, hvor specielt Superocean-kollektionen opnåede høj popularitet og anerkendelse. Med Breitling-ure får du håndværk i absolut særklasse, og ved Breitling får du et ur, hvor producenten bl.a. er kendt for…

  • At kunne levere ure, der siden 1999 alle har været COSC-certificerede. Af alle ure produceret i Schweiz er det blot fem procent, der opnår den prestigefyldte COSC-certificering.
  • At have designet det patenterede Vitesse-stopur i 1930, der var så præcist, at datidens politi brugte det til at registrere fartbilister.
  • At være den første urmager, der fik et kronograf-ur sendt ud i rummet. Astronaut Malcolm Scott Carpenter bar et Breitling Cosmonaute på sin rumrejse i 1962.

Breitling har mange imponerende bedrifter bag sig, men den største må være, at det faktisk er Breitling, der er opfinderen af selve kronograf-systemet, der bruges i nogle af de mest eksklusive ure i verden. Kronograf-urene skiller sig ud fra mængden ved både at kunne vise klokken, men også fungere som stopur. Derfor er kronograf-ure, og dermed også Breitling-ure, særdeles populære blandt særligt sportsfolk, piloter, astronauter og andre, der har en aktiv hverdag.

Få dit drømmeur fra Breitling helt uden ventetid

Hos UrHandleren har vi en helt særlig passion for luksusure. Vi forhandler både fabriksnye samt brugte ure fra nogle af verdens mest prominente producenter, heriblandt Breitling. Hos os slipper du for den lange ventetid, du måske kender fra diverse strøgforretninger. Vores ure er solgt ud fra autoriserede forhandlere i Europa, og alt det vigtige papirarbejde samt certifikater er derfor naturligvis i orden. Hos os får du en tryg handel fra start til slut og personlig levering af dit Breitling-ur, der tilpasses dit håndled ved overdragelse, så det straks kan føles lidt mere som dit. Hos UrHandleren går store drømme i opfyldelse. Hvilket Breitling-ur drømmer du om?

Når det handler om luksusure, er det noget nær umuligt at komme udenom Breitling. Schweiziske Breitling er et verdenskendt brand inden for urmage... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg