Breitling Ure

Det schweiziske ur-mærke blev grundlagt i 1884 af Léon Breitling, og er i dag lokaliseret i Grenchen i Schweiz. Der bliver sat stor ære i at producere funktionelle og æstetisk smukke ure, og de er især kendt for deres piloture såsom Navitimer og har i mange år leveret instrumenter til luftfartindustrien.

Brandet viser også tydeligt deres tætte forhold til luftfartindustrien i urene, hvilket ses i logoet, der består af to vinger.

Udover piloture producerer Breitling også dykkerure. Herblandt Superocean, som er et af deres mest populære kollektioner.

Af alle ure produceret i Schweiz er blot fem procent COSC-certificeret. Siden 1999 har intet ur fra det eksklusive brand forladt fabrikken, før det har gennemgået adskillige test og bærer titlen COSC-certificeret. Hvis du vælger et Breitling-ur, kan du derfor være stensikker på, at uret tikker til perfektion.

Det schweiziske ur-mærke blev grundlagt i 1884 af Léon Breitling, og er i dag lokaliseret i Grenchen i Schweiz. Der bliver sat stor ære i at pro... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg